Oppsummering

Gratulerer! Du har nå fullført Monios Investorskole!

I løpet av Investorskolen har du forhåpentligvis lært litt om hva som er lurt å tenke på i forbindelse med investeringer. I bunn og grunn handler det om at det er smart å gjøre aktive valg med sparepengene sine. Det å investere med en lang tidshorisont er mer lønnsomt enn å la de stå på en sparekonto, fordi man får positiv realavkastning.

Har du begynt å investere i fond eller aksjer, har du nå lært mer om grunnen til at det kan være lurt til å diversifisere porteføljen din i enda større grad.

I tillegg har vi lært mer om begrepet risikojustert avkastning og om ulike måter å redusere risiko på.

– Selv om det er fristende å prøve seg på et lykketreff på aksjemarkedet, som vi stadig leser om i mediene, er det for en langsiktig investor bedre å spre risikoen, sier Elias Magan i Monio.

– Det er derfor vi alltid anbefaler å spre investeringene på minst 10-15 ulike lån, slik at investorene får en diversifisert låneportefølje, som reduserer risikoen for tap.

Når du nå har fullført Monios Investorskole, har du lært noe nytt om hvilke grep du kan ta for å gjøre smarte investeringer for din egen fremtid.

Dersom lånebasert crowdfunding virker interessant og du ønsker å få høyere avkastning enn renten på sparekonto eller diversifiere porteføljen, kan du enkelt registrere deg her. Det er lett å komme i gang, og med kun 1000 kroner kan du investere i ditt første prosjekt.

Hos Monio kan du lære mer om hvorfor lånebasert crowdfunding kan være et valg som passer for deg.

Registrer deg hos Monio og se hvordan du kan tjene på eiendomslån: