Velkommen til Monio

Monio kobler gode eiendomsprosjekter med kapital. Vi er overbevist om at jo flere prosjekter som blir tilgjengelig for investeringer i markedet, dess større verdier vil bli skapt. Vår rolle er å gjøre det mulig å bidra til utvikling, på nye og engasjerende måter.

Hvorfor mange søker om tomtelån

Bli en del av Monio-teamet

Vi er i stadig vekst og søker alltid etter mennesker med relevant erfaring og kunnskap innen finans eller teknologi. Dersom du ønsker å jobbe hos oss eller vite mer om hvordan det er å jobbe i Monio, kontakt oss på karriere@monio.no.

Ledige stillinger

Stilling
Beskrivelse
Frist
Åpen søknad
Send oss en åpen søknad
Ingen frist

Utvikling sammen

I Monio brenner vi for økt verdiskaping i samfunnet.
Derfor vil vi gjøre det trygt og enkelt for eiendomsutviklere og investorer å finne sammen. Vi er overbevist om at jo flere prosjekter som blir tilgjengelig for investeringer i markedet, dess større verdier vil bli skapt. Vår rolle er å gjøre det mulig å bidra til utvikling, på nye og engasjerende måter.

Monio kobler gode eiendomsprosjekter med kapital

Monio presenterer kvalitetssikrede eiendomsprosjekter med god informasjon, slik at alle typer investorer skal kunne gjøre sine egne beslutninger. Med lisens fra Finanstilsynet legger vi til rette for at prosjekteiere og investorer kan inngå direkte finansieringsavtaler.
Vår personlighet

Hvordan er en typisk Monio-ansatt?

I Monio har vi en rekke pekepinner som hjelper oss å bli et sterkere og bedre team.
Ambisiøs
Når vi først har satt oss et mål, er vi villige til å legge inn den innsatsen som skal til for å nå det. Hvis noe skal bli bedre må det være opp til oss.
Profesjonell
Vi har alt på stell, og vet hva vi driver med. Det betyr at vi ser ting fra kundene våre sitt ståsted, og gjør alt vi kan for å være imøtekommende.
Inspirerende
Å muliggjøre at prosjekter blir gjennomført og at investorer tjener penger er gøy! Derfor forteller vi om erfaringene våre, slik at flere får lyst til å bli med.
Empatisk
Vi har en «no-asshole policy». Empati er innebygd i alt vi gjør. Vi streber etter å gjøre livet enklest mulig for kundene våre, og vi passer på hverandre i et åpent og omsorgsfullt arbeidsmiljø.
kultur & Miljø

Hvordan er det å jobbe i Monio?

Vårt team består av erfarne mennesker som alle brenner for å skape fantastiske tjenester. Vi har en streng regel når det gjelder kulturen i Monio, nemlig ‘no-asshole’ policyen. I Monio er vi ikke bare opptatt av kvalitet og leveranse, men også av et hyggelig arbeidsmiljø. Dette er stedet for deg som er opptatt av å bli utfordret og liker å være med på å bygge noe samtidig som du har det hyggelig på jobb. Monio-teamet består av teknologer, designere, rådgivere, selgere, markedsførere og økonomer. Her kan du lese litt mer om oss.