Pressesenter

Ta kontakt!

Er du journalist og ønsker å komme i kontakt med oss?
Ta kontakt på presse@monio.no. For andre henvendelser, ta gjerne kontakt pr. e-post på hei@monio.no

2020

2019

2018

våre kunder

Hva sier investorene om Monio?

Her er et utdrag av tilbakemeldinger vi fått fra våre investorer

«Det begynte med at jeg var nysgjerrig på plattformen til Monio. Det er spennende å ta del i crowdlending, i tillegg til å prøve det ut som en alternativ sparemåte. Nå synes jeg det er gøy å følge med på nye prosjekter og initiativer.»

— Marianne, investor

«Det er alltid en risiko forbundet med å låne ut penger. Når det er sagt, så stoler jeg på at Monio har gjort jobben sin og at bedriftene vil tilbakebetale pengene. Det å investere i crowdfunding av lån gir meg forutsigbarhet, ettersom at jeg vet hva jeg får igjen. Dette er forutsigbarhet som man ikke har når man investerer i aksjer og fond.»

— Elin, investor

«Jeg startet med å investere i crowdfunding av lån fordi jeg ønsker å spre investeringene mine. Jeg har allerede investert i aksjer og fond, og ser på crowdfunding av lån som et smart tilskudd til min investeringsportefølje.»

— Emma, investor

«Gjennom crowdlending får jeg en forhåndsbestemt, fast avkastning hver måned, noe som gjør det mye mer forutsigbart enn for eksempel aksjer og fond.»

— Elin, investor

«Å gjøre investeringer gjennom lån er på mange måter enklere enn å investere i aksjer på børs, samtidig som det har en god forventet avkastning.»

— Aleks, investor

«Da jeg kom over Monner Crowd var det veldig enkelt å forstå hva det går ut på. Monner Crowd er genialt hvis man må ha lav inntekt fremover ettersom at man kan få fast utbetaling.»

— Vegard, investor

«Profesjonelt, oversiktlig og brukervennlig.»

— Henrik, investor